Sol/åska/regn

Fin dag, förutom att min mobil ring hela morronen, som om det vore fel att sova halva dan?
Packa till urkult, cyklade till stan, blåste upp gummibåtar plaska runt med pangbruden och vapendragaren.. Började åska precis när ida kom, vi uppuppupp, ösregn! Blä.

Cyklar med vapendragaren på pakethållaren, jobbet ringet. ops började visst 14 ist för 15. Kastar av lasten från cykeln panikcyklar hem och byter om, kommer 20min sent.
That about it..
Glid

Fieest!

Yee! Livet är en fest eller hur säger man? Jag var nästan ute förra helgen, men jag var så förbannat full att jag inte tog mig in!* Helgen innan det var helt klart galnare! Parkfesten jag menar woow alltså jag drack typ 4 folköl, då vare fest alltså.** Min sommar är så galen att de finns inte! Nu i helgen blire fetfesten också, i en stuga på ett ställe som kallas utterhålet. *** Mitt liv är helt enkelt som en enda stor fucking fest! :D Tro inte Fannie och Emmelie de är jag som är värst av alla.










*Glömde leg och pengar hemma
** Var inne på parkfesten i ca 30 min, satt därefter utanför och väntade på skjuts hem
*** Ha en stillsam helg med pojkvännen

Parkmys

Efter en hård dag på jobbet (not) så for jag hem bakade världens, helt seriöst alltså.. godaste kaka! Den var totalt lovley.. drog sedan till borparken och picknickade med jamjam, anna, ebbo, kerra, pangbruden och vapendragern. Otroligt nice jamjam hade gjort tideras godsaste sallad, hon är lätt giftasmaterial (singel passa på gott folk)
Sen sågs det på teater "kurt kokar skallen" alltså, galet roligt jag skrattade så jag skakade, och vår filt var lätt den enda som gjorde det. Alla värkar inte ha humor, tur att jag är förr med denna sälsynta gåva, tack gud!
Efter det drog vi till kajen med högljudda överteostosterons, fulla, lumpare är inte det varje kivnnas dröm? kanske inte, tagga jobb imorron och urkult på fredag nicenicenicenice!
Gliid i frid..

slitet

fyfan, far aldrig på taket! typ de sämsta stället vi varit på!
antingen var dom 35 och äckliga eller 90or som var äkliga.,
jag gjorde bara av med massa pengar i onödan. det var inte bra!
var så sjukt sliten idag, for till sofia och skulle sola, men de gick inte. gick in och la mig i sängen och sov ist, haha.
är sjukt otaggad på alkohol just nu, men yeye.
nu ska vi typ dööööööööööööööööööööööö

ikväll blir det nog bara Myyyyyyys! (fast sofia ska jobba) Mohahahahahaha

nu orkar jag inte mer, jag spyr snart.
ovärd kväll helt enkelt!

döda oss

Skunk

Jag är extremt tråkigt.. och jag slår vad om att jag är den enda, vapendragaren, pangbruden och dom typerna är på taket och super och troligen ligger, om man väntar en timme till. Dock tror jag inte taket är min grej, får lite för mkt ecksem vibbar av det, urs och fy.
Resten av umeås människor befinner sig på berghem där jag helst av allt skulle vilja befinna mig (döbelsgatan är otroligt oparty) Fanny sticker till det stora äpplet och alla är så glada att de äntligen ska bli av med henne så de håller igång med festligheter för att fira hennes försvinnande.. och vad gör jag? Jag såg nyss american pie på fyran. Skunk
Livet hoppet? Tror det är dags för en betapet sukers.. jag vill supa och ligga, helgen blir farlig iaf!
Glid

helgen

Lycksele var väl kul, kanske lite mindre bra än vad man hade hoppats på men.
roligt att träffa alla gamla vänner iaf.
öltält och svineri för hela slanten.
någon blev sjukt nervös när han insåg att pangbruden var där! och speciellt när han insåg att jag kände hans tjej! mohahaha.
men det var en trevlig kväll, med trevliga människor.
tur att jag inte stötte på fittan, men jag klarade mig! haha
blir väl att fara dit något snart igen kanske. eller så är man bara i underbara umeå !
vi vill tacka negerJohan för boende och katthår!

nu ska vi glida i älven och dricka öl.
sen ikväll blir det utgång.

fast nu fick jag reeda på att en viss tjej är så otroligt seg, så vi kanske inte hinner glida idag, YEY!

nån som vet av en lägenhet som ska hyras ut från den 1sep i umeå?

yeye, nu ska vi försöka styra upp livet.

peace


Förälskelse

Lätt att jag har världes crush på filmen jag  såg nyss (jobbar) edge of seventeen, världens queer film från 98, men självklart utspelar den sig på världes finaste tal.. 80talet mums gosch alltså manligkärlek alá Boy gGorge style vad kan bli mer underbart? 
Alltså seriöst, den filmen fick mig (svimma inte emmelie) att vilja bli kär i någon/något/(vad som helst) pojkarna var så himmla gulliga, tafatta, gayiga och typ kära, osäkra och sådär äckligt nervösa som man blir! Fuckellebuckleel ,vart är alla män i denna lilla ruttna stad?
Jag vill också vara kille, bög och 17år 1984 !
Gliiid




Dagen innan idag..

Gled igår, galet sent kallt som satan iland runt cirukus nio. Drog hem duscha lura hit martin för att dricka öl. Drog till alava, var lovade fest med snygga brorsvänner till odett men icket.. Det var trevligt, lugnt borde varit nykter, passat på för en gångs skull.. tog det jättelugnt drack ltie folköl, lite mintu, lite(pyttepyttepytt) grogg. Alla började dra runt halv två (!) Då kastade förresten Alva och Kerra in handduken och gick och la sig, kvar var jag min bror och mostet så det blev cykelletade för min del, hittade en sleeeten rosa sak som lät som en flygmaskin, trampade hem till rödäng. Lagade mat, sov, sov sov sov. ´Börjar jobba om en timme, hoppet?
Glid i frid



Glida älven?

Nu ska vi snart bege oss mot kyrkudden, efter en dag med förseningar så ska vi äntligen ut i gummibåtar på umeälven för att få nya äventyr tsm, har just ätit allt i hela kylen sväller som en gris. Har plånkan borta så jag kan inte gå ut ikväll, blir nog öl men lugnt, känner mig lite otaggad, blää! Sömn!
men nu stämmer det verkligen..Gliiiiiiid  i frid

droskan

igår var det jätte trevligt. vi körde lite girlnight igår,. ingen kammade, eller ingen ville kamma.
killar är typ äkliga.
våran fina vän sandra glömde sitt leg hos sin KÄRA pojkvän. så hon fick fara hem, haha. tyckte lite synd om henne, men hon får faktiskt nästan skylla sig själv, om hon blir så full.
vi hade trevligt iaf.
fast när vi kom dit så var vi typ nyktra nästan. men när vi for hem så var vi kalas, undra hur de gick till?

nu ska vi steeka, sen duscha och sen bege oss mot lycksele.
öl ikväll, yey!

vi ses i lappland!




Sofia, emmelie, ida

Ce ala posé



hoppet


hejdå sukkers

It's the 80's baby..

För länge sedan, sisådär 20 årsen gjordes alla bra filmera. Det finns inget bättra än 80 och tidigt 90tals chickflicker.
Clueless. Pretty in pink. Pretty Woman. Dirty Dancing.
Okey just dom är kanske allas favorit filmer, gör inte mig så fuckingspec meeen, jag håller på att kolla igenom alla sånna jag hittar, eller hinner ladda ner medan jag befinner mig vid internett och it's long lasting love.. Jag ska ju börja supa mindre så why not se alla världens chickflicks?

Såg pretty in pink inatt och alltså Duckie (Jon Cryer (((geeken i 2½men)))) är ju hunkig nanting!
Enjoy, glid i frid.







Alla äckel festar!

Alla äckel är ute och festar ikväll, jag kan höra dom gå till och från sina äckliga uteställen, jag sitter. Iförd (borde lätt ha dagens outfit på detta) en enorm vit bommuls t-shirt med smustsfläckar, perfekt matchat med ett bar svarta umbro shorts från ca2002. Till under har jag lyxat till det dagen till ära, med en urtvättad grå ickefungernade sporttopp och de mest slitna par rosa fjortistrosorna jag kunde hitta i hela min tvättkorg.. men till er äckel som är ute och festar säger jag bara:

Fuck you, och glid omkull i ofrid

Jobbläbburk

Är på jobbet, blää, blurk urk! Jättetrött (ligger dock och sover i soffan) inget bra på tv. ingen god mat.
Top model slutade just, blev galet lycklig när jag såg att de kör 1:a säsongen på 3an, det är lätt den bästa.

elyse Sewell är det vackraste ja gvet i hela världen, utan minsta tveka jag dör!



Äntligen!

Nu får man äntligen lite semester! fyfan så jävla skönt.
har jobbat nu hela sommaren. och den här veckan som var jobbade jag 13h om dagen, som snickare. snacka om att det tar på kroppen. men nu är det över!
sågade mig i fingret på klyven också. hade kunnat sluta riktigt illa, men det var bara en del av toppen som for. så jag hade tur!
nu är sofia här, och vi ska "chilla fett mkt" haha!
sen imorn blire stan, känns som år och dar sen man gick på stan, eftersom jag varit helt omedveten om omvärden, efterom jag varit i en by typ 100000mil från närmsta stad.
förra helgen tänker jag inte ens skriva om. den är struken ur min kalender. haha

idag när jag skulle hoppa på bussen sa min kära far: "emmelie, du måste lova mig att ta det försiktigt med spriten, jag blir jätte orolig när du blir sådär som du var. du måste lova att bara dricka sånt som du klarar av"
han är söt han.
men det lovar jag, ska aldrig mer dricka ren sprit!

jag är ganska upprörd över att allt varit piss idag. först hade min kära vän lovat att hämta mig på bussstationen för jag hade 3 stora bagar med kläder och mat med mig, så jag kund verklligen inte gå. men hon hade farit till nordmaling. YES!
sen när jag kommer hem står det sopor i hela köket, (som luktar) och det är inte alls så städat.
och när jag skulle he in maten i frydsen, så är den proppfull med massa mat redan , så jag fick stöka om och försöka pressa in den.
sen skulle jag tvätta, då är tvättmaskinen full med tvätt, så jag måste hänga upp den, och ta ner annan tvätt och vika den som redan hängde där. (jag var inte på humör för det). sen märker jag att mitt shampoo som jag köpte just innan jag for är slut. och mitt tvättmedel är nästan slut. YEY
har damsugit i hela huset också.

-det är inte rikitgt ngt man vill göra när mn jobbat 13h om dagen..
nu har jag klagat av mig.

imorn blir det iaf utgång, vet inte var än, men kul ska de bli iaf!
sen på lördag ska vi till lycksele, och det taggar jag till tusen! ska bli så himla kul!

nä nu ska jag se tv med sova och bara ta de lungt för första gången på länge!

hejdå från en hårt arbetande kvinna!

Klipp, svett klibb

Jag är svettig, helt otroligt klibbig. blää har klippt gräsmattan (för hand) i typ 3timmar gräsäcklet hade växt typ en halv meter, hoppet? Och jag har hängt tvätt, och lagat mat att frysa ner. Jag är så svettigtr äckligt klibbig, men orkjar inte duscha, har så bläfucking torr hud. Kan seriöst inte duscha varje dag, jag hatar btw solen. urs för solen!

Dubbelförsvoning

Vaknade tusen gånger inatt, odett strödre mig jättejättejätte mkt med sms. Vaknade imorse typ sju av sms från min kusin (hade kopplad högtalare till telefonen för väckarklockan är radio) Vaknade sedan av att jobbet ringde mig att fråga vart jag var (jag skulle inte ens jobba idag) fick lov att ljuga och säga att jag inte var i stan. (försovning nr1 om det gills)

Sen ringde klockan, radion gick på. Vaknade dirket eftersom den skrek gränet. Sänkte volymen och "vilade" lite, vaknar då 1 timme senare än planerat, hetspackar till övik (badtunna ikväll) och kan inte hitta överdelen till min bikini, så jag hoppas att någon av de andra jag pakcade ner (från förra året -12kg) passar. 

Måste nu springa och kolla på ett rum, ska vara där snart och därför måste man ju typ se fräsch ut, blää. Hoppas de inte är töntar.

Glid i frid 


Hundar och katter falller ner, ner, ner..

Det har regnat hundar och katter hela dagen, tur att det är nära till öb och att min dator är typ superdupermegahetssnabb på att ladda ner filmer.. Speciellt de bra filmerna, typ svanprinsessan. Hade ingen aning om att min käre vän också älskade detta mästervärk av hela sitt hjärta precis som jag, blubb. Kerra från och med nu prinsessan. Precis som Odett längtar hon också efter en prins, en prins precis som D erik ; ) hohohoh..



Glid i frid, men se upp för hundarna och katterna!


Ä-ä-ä-ä-äntligen

Äntligen regn, yeas yeas yeas...Love it, nu behöver jag inte ha dåligt samvete för att jag inte ligger ute i solen och steker! Yeas.. orkade inte fara till ungdoms imorse, det regna mums!
Kerstin sover i min säng! Livet nice..

Gliiiid i friiid

blä

idag fick jag känna att jag levde.
igår hade pappa och ulla nå släckt grejs här. och jag drack öl,vin,sprit. osvosv
fyfan. jag var ju typ full sen vi hade varit på trästock också. så jag har drukigt i 3dygn konstant nästan.
jag fick i mig en aning för mkt.
och jag har lärt mig att jag ska Aldrig Aldrig Aldrig Aldrig Aldrig Aldrig Aldrig Aldrig Aldrig AldrigAldrig Aldrig Aldrig Aldrig AldrigAldrig Aldrig Aldrig Aldrig driocka sprit, och verkligen inte blanda öl, vin, sprit. fyfan

jag tog mig knappt upp ur sängen idag.
jag pendlade mellan sängen och toan,
stackars pappa som fick se mig så ,,, berusad.
man började nästan fundera på att bli nykterist, men bara nästan!

på trästock var det kul, iaf på torsdan. för på fredan så var jag hemma i umeå och sov. :) tänkte så ni vet, om ni såg nån som såg ut som mig där, så var det min onda tvilling.

nu sk ajag sova, ska upp 4a och fara och jobba en sista vecka!
om jag mår såhär imorn också, så kommer jag skjuta mig!
på tors börjar livet komma tillbaka igen!

Hejdå

fyfan

det är allt jag har att säga
jag har aldrig varit så bakis som jag är just nu.
jag vill bara spy.
antingen måste jag sova, eller spy. jag skakar i hela kroppen ocks¨å.
men jag förtjänar det!
jag skriver mer sen om den oförglömliga helgen. (fast jag helst inte vill minnas ngt överhuvudtaget)
nu ska jag gå och spy
vi hörs!

Hejdå
/den otroligt äckliga tjejen, som inte borde få leva

Trästockis

När man ser bilderna så undrar man ju inte längre varför det gick på sne?
Bilder ljuger aldrig.. iaf inte med min extremt rutinerade kamera.. wöööwöwöö



Glid i frid

Slitenhet och hunger..

Jag är hungrig, graaaaaaaw. Har jsut kokat lite wook grönsaker bläää, vill att nån ska laga mat åt mig, kom till mitt jobb och laga mat nu! Jag är så otrolgit sugen på hemmagjorde poataismos med någon super duper fisk, typ det som ulla gjorde sist jag var i pite. mumma mumma!

Gliiiiiiid i frid

(jag är en sliten människa, fuckellebuckelle)

Trosor sökes!!!

Frågor som vi efter trästocks bravader aldrig får veta svaren på..
Vart är vapendragarens trosor? (hon vaknade upp utan, dock med strumpbyxor på)
Vart är sista biten av min tand?
Vem drack upp alla ölen?
Vad hände igår mellan klockan 21-02? (vi däckade tidigare än planerat men nice att somna två så man är "utvilad")
Hur fick mannen utan ögonbrynet mitt nummer innan jag ens träffat honom?
Varför missade vi alla banden?
Varför fick vi sprit?
Varför ville han inte ligga med vapendragaren?
Varför ville vapendragaren ligga med alla?
VART ÄR HOPPET, hooooppet!?

Glid i frid

(sitter på jobbety pics kommer upp imorron)

YEEEEY

Äntligen är arbetsveckan ÖVER!
men jag ska dock jobba en vecka till i kåbdalis. Det är INTE hoppet.
jag är heelt slut, när man jobbar 12 ½ timme per dag så är man nådigt less i kroppen.
berättar mer sen om alla otroligt söta gubbar och pojkar som jag jobbar med. kan nämna att dom är inget man vill hänga i julgranen precis.. haha
nu bär det av till skellefte och trästock. fannie är där med folkan och väntar på mig!
jag är riktigt kalas taggad! känns som jag inte sett en öl på månader, fast det har jag ju.
pappa gav mig 3öl också, han är sööt!
och massa mat fick jag med mig, dom ville inte att vi skulle svälta. och lite pengar, gud, om jag hade bott här hade jag varit så bortskämmd att jag vet inte vad!
jaja,
hoppas alla får en bra helg, r de ska jag ha!
fast jag lär somna typ 10 ikväll, för jag har inte fått speciellt mkt sömn i veckan.
meen, det ska ändå bli kul!

hejhopp

Mobil mobil långfil..

Jag har tagit mig i kragen och köpt en mobil.. snart är den här, den är liten och grön och fin! Det är fiiiint, finfint actually.
Den är billig och liten och fin, wooopidooe. Snart är den här i mitt hus (hejvuxen yähe) på rödäng (lite mindre yähe)
Så ser den ut, (den är faktiskt riktigt billig, 2000spääeeen)


dödödödöendlöä

Mitt huvud är fullt med bajs, mina jobbnyklar är borta.. kan vara var som helst nordmaling, pengsjö, jobbet, gatan.... dödödödööö skjut mig, eller ge mig nyklarna

glid inte i frid...

Öbacka action!

Efter en misslyckade utekväll och en otroligt lyckade besikting GO TOYO.. Så drogs det ned till öbacka för allmän steckning (efter det att jag förklarat krig med alla bikinis i staden umeå) Kerra, Alva, Ellie och argentinarna träffas på. trelvigt trevligt.. blupp..
Vi dragnings tid kommer alkis, ofin människa som suttit ochpratat med sig själv/oss. blabla an reser sig upp lastar ut massor av.. ÄÄÄÄherojhmb orkar inte förklara bild tack




Glid i Frid..

Misslyckad utekväll?

Galet misslckade utekväll.. Taket var stängt, pipes var stängt, olles var stängt tc/trädgråden var stängt.. Jag tycket det var najs, var ändå fett otaggade.. NICE!
Så jag pangbruden och birdie drg till Ida och såg "Girls just want t have fun" och käkade chips med dip! ;D Fin film, jag vill också ha diadem med ödlor!




Ska dra och lämna in min ipod och sen sola på öbacka typ
Glid i Frid..

Min fucking heta släkt

Alltså, jag var på släkt träff för två helger sen och kollade just igenom  bilderna, ar aft kameran i nordmaling. Vi är förutom att alla ar precis samma lovley personliget så och det känns som man kännt alla i tusen år fast man just träffats, alla är ju fucking heta. Jag älskar mina gener, dock har dom väll hoppat lite ibland eftersom alla verkar ha skaffat sig en ful respektiva men wtf inte vårt fel!
Här kommer lite pics håll till godo!


Australien

Sitter här och drömmer igen.. Kollar vad flystolar kostar, det är seriöst nte billgt enkelväg minst 10000 och tur och retur runt 14000. BLÄÄÄ, men mamma sa att morfar skulle typ komma upp. Hoppas på det så man kan höra om boende och sånt  går att ordna och om han vet några knep!

Australien är världens bästa land, har letat igenom hela datorn för att hitta bilderna från när jag var där sist.. men icket! hittade dock lite annat kul från bardommen..
Håll till godo glid i frid!



Allså den.. DET

Alltså, jag svär jag har en besatthet om en person. jag tror seriöst alla har det,  Dandy har en, en flicka.. han kommer lätt inte kunna gilla nån innan han fått henne. Jag har samma, är det  mina gener eller har typ alla det.
Fuck alltså typ 4år av mitt liv har jag spanat. you all know who, eller iaf vapendragaren och Sandra och dandy såklart (min bror vet lätt allt)

Fuck, klockan är ett. tänke som bara, kanske därför bara supa och ligga. Fatta ifa jag fick ligga med han, då skulle jag nog sluta. Kom nog och tänkte på han för jag såg han spanat min sida på apa och han är aldrig inne där (inte jag häller, lovar och svär)

Besatthet, the one!

Glid i Frid

The 90's alltså!

Helt otroligt överbesatt, efter att ha sträcksett "my so-called life" (lätt guds gåva till mig) är det nu Beverly Hills 90210, värdelöst manus, töntig handling avskyvärda kläder men samtidigt så häftigt. 90talet är så osmakligt att det blir så yummie... Fucksi man borde liksom har varit lite äldre då... Fatta typ rave, läppenna och magtröja.. give meee!


supa och ligga

jag har tänkt på en sak, vi har skrivt att de är vårat typ motto i livet.
alla som känner oss vet ju hur seriösa vi är. alla får ta det som dom vill, bara vi vet sanningen.
så du behöver inte vara orolig.
tom samvetsflickans föräldrar har läs den här bloggen.

ha ha

Yey

Här sitter jag nu i piteå.
har inte orkat skriva ngt på hela helgen. var så äklad av min kära väns katastrof. jag höll på spy hela helgen när nån tog upp det. fy säger jag bara!
men helgen var trevlig annars. förutom alla myggbett så dög den!
fast du kan  ju gå hem! faktiskt.
yeye
fick kliva upp kl 5 i morse för att ta tåget hit. (har jag sagt hur mkt jag hatar bussstrejken?) sen sov jag från 12 till typ halv 4 idag. och ändå är jag sjukt trött. de var min värsta resa någonsin! det var jätte fullt, och en bäbis som skrek heeeela tiden, och massa ungdommar/barn från typ polen som stod upp och pratade och levde om hela tiden. jag ville bara döda alla! sen luktade det typ bakfylla/svett/bajs/kryddor/och massa annat äkligt!
imorn ska jag till kåbdalis igen. jag vill inte.
men nu ska jag typ duscha,
ring mig på kvällarna om ni har lite att göra. för jag kommer få ett psykiskt sammanbrott därute helt själv.

hejdå

alla är vi svin

tjejer är svin, men killar är nästan större svin. iaf när det kommer till seriösa saker.


Avskedsmiddag/sommardroskan

Gårdagen började väldigt bra även fast de var en jäkla tur att man kom till stan överhuvudtaget (förbaskade busstrejk!). Tacobuff'é, vin, mer vin, öl tequila ja fyfan pengarna vad pengarna rann i går :/ Men jag ångrar det inte, hade faktiskt riktigt trevligt även fast de inte var så överdrivet med folk. Det roligaste på hela kvällen var däremot efterfesten. Hakade på ett gäng halvrandoms och drog öst på stan. Det visade sig att halva gänget bestod av spanjorer som inte kunde svenska, vilket gjorde mig lycklig då jag fick glänsa med min briljanta spanska, som blev bara bättre och bättre ju mer jag drack ;)Hur som helst vad jag inte hemma förrän halv 7, satte i gång och lagade pasta och pastasås. Ett rent under att jag inte brände ner lägenheten.

Kvällens felsägning blev i alla fall "Mi paella favorita es paella de polla"  Yes! Jag sa alltså att min favoritpaella är kuk-paella. :)

Plaza social+

eller plaze osocial, det var kul.. kerra drgo tidigt jag 'r full nu.. bläää skulle vilja ha en kalr som vet vafd man vil ah lagar fyllekäk hoppet.. iafi nge snoppblod glid i frid


TäfteÅ

Jahapp, täfteå igår.. Det var ju kul?
Först inflyttningsfest, hos daniel. Han hade lovat fuckebolls men ikcet sa nicke big time.. SÅ vi åkte till täfteå, alltså min bil är underbar, birdie är underbar som körde men mest underbarast av allt är 90tals bandet i bilen (alltså cd ÄR överskattat). Täfteå var täfteå, ungefär vad man hade förväntatsig, mygg, minderåriga, skog, sand, band, godis, öl, mer öl, poliser. Träffade genast ebbos och jamjam, väldigt mys otroligt mkt mys helt fantastiskt. Faktiskt! Sen kerstin + restan av umeå. Kersin var fin, mkt fin.. jättemycket fin.
Dock var det nån som kastade en frukt på mig, typ en kiwi.. skumt dom växer ju inte på träd precis. 

Blabla, svartaxi tillbaka till inflyttningsfesten runt 2. Daniel lovade nu att fögbara personer skulle finnas men nej ingen fuckeball så långt ögat nådde. Dock var jag inte sugen, kastade in handduken runt 4, vapendragaren hade då gett upp men pangbruden var i full gång. 
Fick låna en skjorta av axel (samma som sist, typ) och sov skafötters (som sist), härligt vaknade dock då emmelie kom och la sig då axel drog.. 

Så betyget....
Täfteå  ovärda mygg men galet kul att träffa alla. Åhe det fina med umeå är att kan känner nästan alla man vill känna (det är dock också det dåliga med umeå) Hoppas man stöter på dom igen i sitt liv, but you never know.

Inflyttningsfesten  NO NO big time! dock god glass och bål. mmmm bååååål!


Glid i frid
Tagga plaza ikväll, det är fint det är nice!


Hörde jag ett ligga?

Ååååhe, supa hörde jag ett ligga?
             heeeeela tiden..


Fredag, fest, öl, supa ligga. Sjunga ölsånger... Täfteå ikväll, det är fint, det är öl först hos Dandy inflyttningsfest. Yeas, har borstat tänderna igen för att glömma vampyrminnerna

I natt jag drömde I natt jag drömde något som, jag aldrig drömt förut.
Jag drömde det var strejk på Pripps och alla ölen var slut.
Jag drömde om en jättesal där ölen stod på rad.
Jag drack så där ett tjugotal och reste mig och sa;

Armen i vinkel blicken i skyn
så var det menat whisky och renat
Vårt mål alkohol!
För dem som tål! - SKÅL

Glid i Frid  eller, simma lugnt!


När hans penissträng går av..

Jahapp, då sitter man här igen helt otroligt sliten.. inte bakis, sliten, sliten var ordet.
Vi kom inte in på lottas så vi fick gå på pipes ist, nice tycker jag pipes är lite mer våran ålder (träffade ellipelli,sofia, tone) det var fint. Nice så vi drack öl (jag bjöd öl), det var fint. Men pipes stängde 1, umeå är ju inte partystad av rang precis.. Så vi drog till öbacka och köper folle och tar med oss två höutbildade hem (från början var de tre men den ena tar i stinken), jag, pangbruden, vapendragaren och birdie..
Vinyl, folle och jag har aldrig, på rödänget (världens fucking ände) av någon anledning tog mina öl slut snabbast.. man har ju varit runt kvartert ;P

Det ena leder till det andra och för att göra en lång historia kort (jag skippar att jag har bitmärken) så bestämers sig jag oich en högutbildad (vapendragarens guys vän) oss för att ha sex. Under ett blow känner jag hur jag får något i munnen, ah fuck vad stor försats han hade men wtf det kunde vartt värre.. dock smakar den konstigt och det kommer mera hela tiden i stötar och det ser inte ut som om han kommer så. Jag tittar (blundade var ju fuck trött) spottar ut lite av det jag har i munnen på hans ben, det är blod. BLÄ, i hela jävla munnen .utrbirster...

Vad är det för fel på dig, urs.. jag ska gå och spy nu!

Seriöst jag spyr och det slutar aldrig komma blod ur min jävla käft.. Seriöst så otroligt fantastiskt genomvidrigt. Jag kommer behöva gå till en psyk som botar mig. Kommer aldrig kunna ta en sats igen, sorry!

När jag kommer tillbaka berättar han att det var hans äckelpäckel penissträng som GÅTT AV, hörde jag ett urs? Han är naturligtvis hemskt lessen (annars hade jag seriöst spräckt mer än hans penis om han inte varit otroligtjäkla superduper ledsen)

Det värsta är att det inte är första gången det händer för han (inte med mig, det räcker med manligmes i min mun en gång), han har opererats för det. Han borde skaffa sig en vampyrbrud som uppskattar det! Humor kul kille jag dör. jag spyr blod jag kommer inte kunna blowa på länge..

Men till er andra, Glid i frid..

Utgång

Eftersom min käre vapendragare kammade hem en högutbildad i helgen och jag inte fått dricka öl med henne på jättelänge så bestämde jag och min bror oss för att plocka upp henne och köpa grejor till en paj. Pangbruden hakade naturligtvis med.
Tanken var att vi skulle äta pajj och mysa på rödäng...PLÖTSLIGT får min vapendragare ett sms från den högutbildade som ville dricka öl men henne och att hon skulle ta med sig en trevlig och söt kompis. Jag som varken är trelvig eller spec söt blir taggad till tusen. Så nu är vi duschade. Och ska iväg på lottas, känner vi peppen, känner vi medelåldern?

Dock (bamp bamp bamp) följer pangbruden och sandra med. mina chanser att få till det minskas lite, men what the fuck! Dock blir det inget ligga ivkäll, bara öl åååhe öööööööle!

Glid i Frid


Busstrejken

Det känns som att jag har blivit lite av det svarta fåret i den här bloggen, den som bara inte orkar skriva. Kan väll hända att det finns en enkel anledning till det nämligen att mitt liv till mestadels fylls upp av jobb just nu. Vilket inte är sådär hiskerligt intressant.

Men strejken alltså fasen, kommer att bli halvproblematiskt till helgen. Nog för att jag inte klandrar busschaffisarna som vill ha bättre arbetsvillkor men det jag stör mig på är att vissa arbetsgrupper har så förbannat märkbara strejkvapen att ta till. Jag menar ifall kollektivtrafiken står stilla blir det uppror, skulle alla biblotekarier strejka skulle ett litet gäng kulturfantaster skriva avancerade insändare i VK. Yeey!

Veckan har det ju hänt lite under i alla fall, inne i stan igår och träffade mitt gamla klassgäng. Rubén (en spanjack vi lärde känna under ett utbyte i 1an) är i Sverige och hälsar på så vi drog med han på taket, som var jäkligt dött. Men kul var det i alla fall att chilla och ta igen allt snack vi missat. Gick på stan idag och hittade en intressant psykologibok som jag måste låna (Ja jag är en av dom som skulle skriva en arg insändare i en biblotekariestrejk).

Sist men inte minst försöker jag tagga tågluffen i höst och ta reda på en massa saker att uppleva. Men just nu är inte energin på topp riktigt, mycket som förvirrar. Nä, de där med killar borde man ju kunna lägga ner nån gång och växa upp.

Yey

har äntligen börjat känna lite hopp i min tillvaro,
har iaf tagit mig tillbaka till umeå, är i huset nu.
men min hals är svullen som en balong och kroppen mår inge bra. men jag orkar inte bry mig så mkt faktiskt!
har bokat ett tåg som går typ 5 på söndagmorgon.
jag ber till GUD att bussarna kan sluta med deras idiot strejk och börja gå igen! men som ni säkert vet så hatar ju gud mig, så han lär ju knappast lyssna på mina böner.
och ja fannie jag VILL OCKSÅ SE sex and the city!! satt och tänkte på de på bussen hit.
att åka buss är btw de tråkigaste som finns.

jag ska också börja strejka
nu ska jag sova och ringa sofia, hoppas fannie kommer hit snart också. börjar bli lite less på att hon inte har ngn mobil.

det är nästan sjukt hur bortskämd man blir hos min far. idag innan jag skulle fara så for jag och ulla en sväng på stan, och hon frågade om jag behövde nå kläder. så jag fick en klänning.
och när jag var där så pratade hon i tele, och jag förstod att det var min oerhört bortskämda "storebror" (fast vi är inte blodigt släkt, TUR DE!) och han har flyttat hemifrån med sin tjej, och ändå så hörde jag hur hon sa att hon hade lagat mat till dom som han kunde hämta, både middag och lunch. och hon hade lagat nå special till hans tjej, för hon kan typ inte äta ngt alls, för hon är för fiiiiin. GAH, jag blir så upprörd! när man flyttat hemifrån så ska man klara sig själv!!!

yeye, be till gud åt mig, ni som han kanske lyssnar på.
hejdå

Gå på bio själv?

Alltså, jag har fortfarande inte sett sex and the city filmen, jag som lätt taggade till den i 1,5år (imdb-neördo). Jag har helt enektl varit så bakis/upptagen/bortrest eller suttit på fuckingjobbet (still do). Har aldrig varit på bio själv, det är väll egentligen ingen grej, eller?
Alltså man måste ju som vara självständig, dock äre seriöst filmen men helst vill se med sina flickvänner. Gay, om inte renlund tar sig i kragen dumpar pite och litar på att att löser sig med busstrejken går jag själv, eller så väntar jag. Men jag kan inte vänta längre, inte längre jag måste få se den. Jag behöver 2,5 timmar av min mode, sex och relationer. men vem behöver inte.

Jobbat hela dagen aka legat på soffan och sovit till mtw, nice de spelade bara gwen hon är fin. jag är sett henne HA Ha (you know, studentljudet)

Ska börja städa undan, blir snart avbytt men still... Kan man se sex and the city - filmen själv imorron?

Glid i Fird 


Tur som en lur

Jag tycker ohyggligt synd om min kära vän som är sjuk och fast i pite. Men hur hemskt hennes liv är så är mitt idag ganska bra. Fast jag har haft min bil felparkerade hela fuckingnatten. naturligtvis var det inte tänk. men jag är på jobbet, still och somnade (efter tremiljardans sömnlösa nätter) så jag glömde flytta den. YEEEEAS jag känner mig mkt rik med tanke på vad böterna är. mohaha lapplisor, detta onda folkslag kan inte ta mig. Eller så är min superbil så liten och diskret att ingen märker den.

En annan bra grej är att det regnar, det betyder att degen på jobbet blir ofantligt lung. Hörde jag ett yeas, woooopiedo och tagga helgen?

Glid i Frid

btw.
en till tur grej, hade turen att min bror kom hit med mina skor som huset höll gissland. Han kom med sin bil och la dom i min h ade igår. Han är fin jag har tur!


Jag och dandy förra sommar'n

snopp

jag måste sluta klaga, men jag har rätt att kaga.
om jag far hem imorn, så går ETT tåg på söndag till älvsbyn. kl 07.20 på morgonen. och inte nog med det, de går från piss vännes. hur ska jag ta mig dit?
YEEEEEY
jag vill typ seriöst dö!
ska ringa imorn och hota länstrafiken, dom borde skjutas. hoppas dom tar mig på allvar.
nu ska jag knarka och se tv.
hoppas erat liv är bättre än mitt!
för  mitt suger balle

hejdå


hoppet!

Har sovit och suttit här. man orkar ingenting,
och bussarna börjar strejka på tors, hur kan dom?!
jag måste till umeå, typ imorn. men jag kommer aldrig ta mig hit på söndag om jag ska börjar jobba igen.
Fuck! tänker inte stanna här hela helgen, Aldrig!
måste duscha nu, för jag känner mig som ett äckel.
säg till om nån ska till pite på söndag,

döö


jobbet

Har galet tråkigt, glömde min dator hemma i huset. Eller huset var låst när jag skulle hämta mina skor, och datorn. Jobbar ett dygn, har all mitt snusk på datorn skulle behöva vinna en dildo (jobbar ändå 25timmar i sträck) http://lillanmalutta.blogg.se/2008/july/ny-tavling.html hoppas hon kan ge mig en..

Ännu mer less

jasså fannie, det säger du! men då kan jag lova dig att aldrig mer ringa. du får ta och höra av dig själv.

jag kan lova att jag aldrig varit så less som jag är just nu. började ju på ett nytt bygge igår.
blev jätte sjuk, så pappa fick komma och hämta mig. det var jätte länge sen jag var såhär sjuk. for in på akuten och dom sa bara att dom skulle skriva ut pencillin, dom tog inte ens några prover. 
och idag är det nästan sämre med mig. har knappt sovit ngt inatt. vaknade hela tiden för att jag frös, eller svettades. gick upp en gång för att jag trodde det var morgon, men då såg jag att klockan var 3, så jag tog 2alvedon och försökte sova, vilket inte gick.
när jag vaknade i morse så gick det nästan att vrida ur min tröja, så blöt i svett var jag. jätte äkligt!
är i pite nu, ska väl hem till umeå nån gång snart, innan helgen iaf.
sen hoppas jag att jag kan börja jobba på måndag igen.
och jag håller på att dö, för jag kan inte snusa för de gör för ont i halsen.
jag vill bara ta livet av mig

förresen, ni ska höra dom jag jobbar med. jag fattar typ knappt hälften av vad dom säger. helt sjukt!

hoppet har aldrig varit så långt borta.

Less

Alltås, jag är så less nu. Finns inte ord, kommer nog aldrig finnas ord så om någon undra varför jag är less, sorry kan inte förklara! jag vill dö, eller snarare döda någon, ifa emmelie skulle ha ringt typ ikväll eller nu (tack min kära gode gud för att jag inte har någon mobil) så skulle jag nog säga upp bekanskapen med henne, så less är jag. Alltså för folk som inte vet, emmelie ringer alltid när jag är less och ställer trehundratusen meningslösa frågor för att hon saknar liv. Men det är inte henne jag är less på. Men hon är den enda i hela världen som skulle kunna försöra min kväll ytterligare. Btw min släkt är kung!

Glid i Ofrid (unnar ingen lycka när jag är less)

Gör aldrig ngt som vi gjort!

det tycker jag inte ni ska! igår var det kalas! typ massa öl! åååå ligga
de som ville ligga fick nästan inte det. Pangbrudens ragg var ganska pinsamt för henne, men hon fick en shakeandbake!
Sen kom min underbart fina vän promenerandes in genom grinden i morse, hon gjorde en walk of shame!
jag tycker synd om kajsa och elin, dom hittade inte hit och funderade på att sova på en gräsmatta. men tillslut så fick dom tag på ångesttjejen!
trollet fick kamma hem iaf! men hon var också bra på att köra ut folk tydligen! hahaha! stackars kille alltså!
men, det var en kanon kväll, tack bruuudar! fast en fattades, och det var Faaaanniiiie!
nu ska vi fara på stan, jag tycker synd om dom som får se oss såhär!
sen blire att festa kväll igen!

alltså, jag har tänkt på en sak, undra vad våra grannar ska tro. haha!



grill
sofia rockar! yee

Min dargningskraft

Alltså, jag har oftast värsta turen. Eller iaf när det kommer till att få tillbaka saker som jag tappat, alla saker som jag tappar kommer tilbaka till mig (utom mina telefoner som tydligen missat min ohyggliga dragningskraft). Men allt annat, min dator, de mesta kläderna, varenda kalori jag förbränt (de tar med sig sina vänner också). Under i princip varje gång som jag lutar mig för långt ner i det farliga alkoholet och blir så glad i hatten att min hjärna hoppar ut och mitt namn är ett minne blott så lyckas jag antingen vakna upp med min ständga följeslagare kameren. Vissa gånger har jag dock lyckats drulla ivägen den i min tankspriddhet men då har den alltid hittats och förts tillbaka till mig. Så därför är min kamera inte borta, den är här och det betyder kortfattat att det kommer fler bilder från PAL

Emmelie STEEEEEK

Så kul hade vi, och enligt skärpan var det inte bara ag som såg suddigt i slutet.

Glid I Frid... Peace!

Hus

Nu har vi flyttat in i huset. det är kalas fint!
sitter vid daniels dator och har hittat massa gammla kort som fannie har. Helt sjukt roliga kort!
eller snarare, hur kan man ha varit så ful och äklig? haha
det lär komma upp massa kort sen så alla får se!
imorn är min sista arbetsdag åt OF bygg. men sen på söndag bär det upp tll kåbdalis (för er som undrar var de ligger så är det en liten by nån stans ovanför vidsel och vidsen ligger långt innåt landet från pite) ska jobba där i några veckor.
de känns jätte jobbigt, vill inte alls fara, men jag måste. arbetstiderna är från 7 på morgonen tll kvart över 7 på kvällen, jag kommer bli helt sönderarbetad. fast det som är bra är att jag är ledig fredagar, så jag far hem på torsdagkvällar. yey!
sen har fannies kamera blivit upphittad också, det är kanoon!
imorn kommer kajsa och elin hit från hålan lycksele, då ska vi visa hur det går till här i umeå! ; )

nu ska jag skratta åt korten och leva vidare!



RSS 2.0