6-0

Måste nästan försvara oss sliddjur.. För det är trots allt inte bara sliddjur som är idioter,även lemdjur är idioter. Det är som att varenda upptaget djur har gått och ätit lite för mycket viagra. På en kväll lyckades vapendragaren hitta två killar, den ene var förlovad den andra hade tjej och barn, och han med ungen jobbar på samma jobb som henne och tyckte det var en bra plan för då kunde dom ju smita iväg på lunchen (vapendragaren som var fullkomligt ovetande om hans brud med unge tyckte inte idén var lika bra som han, hon gjorde det bara tydligt för han att han var en idiot).

Själv då, jo det ni. Helt plötsligt dyker det upp män från alla möjliga konstiga håll, vad är det för fel, kunde dom dykt upp i höstas/vintras då man var frusen och ensamast i stan. Nej inte det. Hur som hellst, var tydligen på afterwork i fredags, blev TOTALT radiostyrd.. Mellan 22-00.30 ungefär har jag inte den blekaste jäkla aning om vad jag gjorde men tydligen så tog jag mig in på allstars efter en lång disskusion med vakterna, sen har jag även hittat ett ragg som vill se film med mig? Bor typ 20 meter från mig, men hur han ser ut och vad har heter är fortfarande ett stort frågetecken.

Tur att jag inte kände någon ute iaf, (HA, trodde jag) nöten berattade att jag tydligen kände många, trevligt trevligt. Skulle egentligen ha låst in mig själv i ett mörkt rum i fredags, gömt telefonen innan jag shottade wiskey och sen bett någon låsa upp dagen efter.

Det har hänt så mycket lustigt på senaste tiden så jag vet inte vart jag ska börja, lämnar över det till någon vettig människa.

HADE!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0