haha!

" ******** alias Mr diss. was no longer listed as in a relationship"
2 comments
Va? Vad hände?
Näe, vi kom helt enkelt fram till att det inte fungerade med långdistans

Alltså dom där killarna, dom är luriga i bland. Kanske skulle satsat på mexikanen med röda glasögon, då hade man i alla fall haft något att hålla i när åskan går ;)

Sliten

För första gången på länge känner jag mig sliten, helt genomsliten var säkert tre månader sen jag tog en tredgars. med det var kul mucho kul, galet lyckat!
idag är det regn och slask jag vill ha sommar och sol och studenten!
Glid


menfine

Brukar otrolgt verkligen inte köra kedjebrevs grejer men eftersom jag älskar min kusin så rackarns mkt (och för att jag ändå har ett sådant ointressant liv att jag inte har nått  annat att skriva så fine)

Så här går det till:
Länka till den person som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget. Berätta sju saker om dig själv, både alldagliga och oväntade. Utmana sju personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor. Låt dessa personer få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar på deras bloggar

1. 
Jag är 1cm kortare än vad jag skulle vart, pajjade en kota när jag och pappsen körde skoter.

2. Jag duschar bara när jag måste, sover helst i mina träningskläder inkl. sportbehå för att det är så drygt att klä av sig

3. Jag hatar när saker inte står symetriskt i diskmaskinen

4. Jag tycker det känns mer speciellt och är en "seriösare" grej att bara dra hem nån och sova med än att ligga med nån.

5. Jag gråter hela tiden till allt som är oviktigt (om jag missar bussen, tänker på en ledsen sång, är trött  och det är inget bra på tv) men aldrig när jag verkligen är ledsen (när nån dött, när  vårt hus brann upp)

6. Jag brukar stå och posa framför spegeln medan jag borstar tänerna/duschar/tvättar händerna

7. Jag går ofta och helst utan trosor

Glid

Jag utmanar
Kerstin Frykholm Norgegänget Ebbo Mysmannen (jag har seriöst bara fem vänner som har bloggar)


yes!

nu borde man skriva. känner att fannie skriver jämt, så man ligger efter litegrann.
förra fredagen var riktigt kul!
haha, sjukt roligt att jag såg 2 av sofias gamla män i tisdags. fast inte så kul att börja tänka på att dom inte kommer hem förren om en månad typ.
jag känner mig typ helt tom i huvet.
jag är typ chockad, eller förvirrad, eller glad, eller så kan vissa bara charma en så fruktansvärt mkt.
Jätte trevlig och jätte snygg, de var de jag letade! men de blir aldrig så.
man kan ju drömma iaf!

måste få fara på shape, bara måste!
helgen kommer bli kalas hoppas jag. bara norgefolket kunde komma hem..

jag lägger också ut en shape bild från sofias 18 års dag!
de var tider  jag saknar bakis dagarna 

jag tror jag ska leta reda på massa bakis kort på alla och lägga upp dom.

Blupp

Jag brukar ofta tänka att jag önskar att jag var yngre, vet egenltigen inte varför men allt var nog lite roligare då. Eller så är det bara för att det är deprimerande att vara 19. Speciellt idag, jag vill på shape. I want i sooooo bad,  seriöst! Men eftersom jag i mitt huvud hade plaenra till Göteborg så mejlade jag inte den vackra fina (om nån som känner henne läser det kan ju de slänga in ett fint ord) Nina Kienast! Listan är full, smackad proppad och detta kan bli mitt livs sista shapis (umeå gråter) det är ju om en vacker själv skulle berätta för Nina att "Hej jag står på listan men jag känner mig krasslig, ooo snälla gud ge den till Fannie den fantastiska"
Annars blir det vadå, corona fannies fötter hoppar skuttar och måste fixa ett slaktarförkläde till köttmarknaden så hon är färsh till efterfesten. Hoppet livet.
Glid
Från ett shapis!


klantskallaFanniegörenglad

Ringde och spärrade mitt bankkort idag, eller egentligen beställde jag mest ett nytt. Telefonsamtalet såg ut ungefär såhär:
F: Hej jag skulle vilja spärra mitt bankkort, eller egentligen kanske inte spärra med jag behöver ett nytt
Andra enden: Jasså, vad har hänt och hur längesen var det?
F: Eh, kanske var en månad sen, jag råkade slänga bort det tror jag.
A: En månad sen? och du har inte behöft nått nytt, har ingen använt kortet?
F: Nej, har kört på cash och har kollat så upp så ingen använt kortet
A: Ha, okey var det några andra kort som försvann?
F: Eh, ja det var väll alla typ..
A:  Råkade du slänga bort hela din börs?
F: Japp, det var dumt!
A: haha, ja!
Tur jag kan göra nån glad iaf :)
Glid

Helghelghelg

Taggar redan helgen. otroligt tidigt för att vara mig, blev dock inte gbg vilket är otroligt superduper synd jag saknar Dennis så mkt att jag spyr på allt söder om tegsbron. Men ingen tid att hänga läpp, blir shapis ist sen efterfest på verket. det blir nice. Vägrar dock gå ut på fredag, totalstenvägrar om Emmelie försöker dra mig till pipes ska jag säga nooooope! That's a plan! Jag älskar btw Hot chip (ingen nyhet), inte riktigt min typ normala stil med still lovley!
Glid


Clueless

Såg clueless och käkade bakelser. ibland finns det fina saker med roomies. dock inte så ofta, man får ohyggligt lite tänkt i sitt huvud och bli närmast lobotomerad för att spendera för mkt tid med dessa varelser. Nästa gång jag bor (utom i aus baby) ska jag bo själv eller med ett djur. dock krävs pengar så jag tror jag är fast med emmelie tills jag gifter mig.
och när jag gifter mig blir det med Paul Rudd bara han åker tillbaka i sin tidsmaskin och blir Josh.
Glid


Ta tag i sitt liv

Efter ett besökt från min kusin igår kände jag att jag måste ta tag i mitt liv.. Hon reagerade överdrivet starkt på min scoutledare roll som av andra brukar uppfattas som något ohyggligt positvt. Men hon tyckte jag var en dålig förebild. PUH, jag?  Och att komma från henne, jag blev skräckslagen. så för att vara en fin bra förebild skrev jag klart alla mina labrapporter idag. Och jag tror verkligen min käre gud Tage precis gjort klart sin äckliga fysik när han i mästeverktet "Sagan om karl bertil Jonssons julafton" skrev "Ett väl utfört arbete ger en inre frid och är den grud var på samhället vilar" för seriöst this feels goooood!
Glid
Åh, karl bertil vilken hjärtlös människa kan inte älska en sann kommunist i juletider? :]


Bästaste

Jag är seriöst världens smartaste person, som med hjälp av min otroliga kusin lyckas reda ut hur man får upp en video! SÅ nu kan alla njuta av den garanterat  bästa låten ljust nu, från den bästa serien, från det bästa avsnittet. Weeds säsong 1 avsnitt 1. Lovley!
Weeds är förövrigt det finaste som hänt sen snabbkaffe :) Jag lever seriöst för konvenstationen mellan Nancy och Josh i bilen.

Josh: They've been playing Winged Migration for the midnight show all week, wiped me out,  Shit hasn't gone this fast since Passion of the Christ.
Nancy : People got stoned for The Passion of the Christ? That's disturbing.
Josh : It's not as disturbing as seeing it not stoned. Religion my ass, it's a straight-up snuff film.
......................................................
Nancy
: You know the rules..
Josh  One of your own kind, deal to your own kind. I'm putting the love in the glove.
Nancy: Hey listen you stay away from my customer base, you don't deal to kids. Are we clear?
Josh: They're too young to bleed, they're too young for weed. No grass in the field, no grass will they yield.
Glid

Kärlek

Visst folk kanske intee förstår hur otroligt mkt jag älskar min käre fader, denna man som inte bara är min far utan också världens roligast, duktigast underbaraste människa. För att öka förståelsen så går en del att förklara i vykortet han och mammsen skickande från Jamaica.
"Hej!
VI har det lugnt och sönt här i värmen. Himlen är blå och vattnet ljusgrönt. Det kan vara svårt att vara skärpt hela tiden p.g.a. "passiv ganjarökning" Dimman ligger tät över staden. Den inhemska befolkningen har långa flätor och röda ögonvitor. samt flackande blick. Gatorna drällen av div,. lycksökare som vill ha pengar utan att arbeta. Guider, poeter, tiggare etc.
Varam kramar!! Far & Mor"

Min far är min idol.  GlidSlitenhet

Slitenheten från igår, en lugn kväll på pipies ledde till en olugn efterfest eller egentligen chill Bobis var med Bobban är en hjälte. Taggar ikväll, för kerstin skull, min älskade kerstin hon är slickepinnen i sandlådan, körsbäret på glassen och wunderbaumet i epatraktorn.
Ett stort flin och massor med kärlek till bobbis och kerstin .]
Glid


Bradag

Idag har varit en bra dg. vaknade typ helt utsövd för första gången på hela veckan! drack en halvliterkaffe och pös ner på stan. blabla, edholm kom edholm klippte sig. Promenerade till bilbolaget, skuttade typ varenda låt som var på mobilen var typ min nya favoritlåt och jag filnade upp till öronen till alla jag mötte. En sekund där under prommisen tror jag tom att jag sjöng med.
Tacos, nu pipes sen. mkt mys supa ligga!
Glid
Var utytråkad så jag googlade lite. första supa, sen ligga och sen supa ligga.. detta blev resultatet?


Dagdag

Slitendag, eller mer sliten gårdag. Öl och spice på en onsdag är inte bra, ajabajja FannieBannie. Vaknade typ halv 7 och skulle till bussen, var så otrolgt seg. Var seg hela igår, och hungrig, jag fattar aldrig när jag blev miss munchies? Nääär? Det är iaf sämst, alla bullar är helt slut och massa dajmkulor! Notis från igår btw, man blir otroligt horney av spice
Men tandläkarn imorse, de skulle fixa min framtand, dock gick det inte så den blev ännu mer borta, de slipade den mjuk och liten vilket är en stor sorg, jag måste sluta slå bort fliser från mina tänder det är inte hett. Resten av dagens massa seikapp av heroes. inte tråkigt, inte råktigt någonstans!
Gild

fin tand + sexig mustach!

Men skärpning

Lita aldrig på Emmelie, jag är inte flickig, skulle jag aldrig vara och om jag var det skulle jag häller aldrig erkänna henne, emmelie är bara kåt och avundsjuk och hon borde ta tag i någonting för att släppa lös sina luster ist för att kalnka ner på mig. Mohahahah!. Fin, kall dag, emmelie har hela tänder jag är 160spänn fattigare, alltså vad är grejen med att ta typ ett liv i betalt för dagenefterpiller, det är ju inte precis som man skulle köpa dom dubblt så ofta om de var hälften så dyra som dera superargument för att göra stackars fattiga studenter ännu mer fattiga. Det är det största bajset i min dag idag, helt okalas.
Nått om däremot är kalas är varmchoklad, mini baguetter och ligga. Dock inte nödvändigtvis i den ordningen men troligen. :)
Glid

myys och ofunnen kärlek

Igår satt jag och daniel uppe i 7h och såg prison break. jag är typ besatt.
tyckte alla var så töntiga som typ längtade efter nya avsnitt, men nu förstår jag dom.

lite Omys äre när jag alltid råkar börja se på en äcklig kärleksfilm när jag ser på tv.
jag vill också bli kär. jag kommer snart dö. ge mig en såndär fin man som kan ta hand om en!
jag är avundsjuk på fannie som drog iväg ikväll till ett ragg som hon "bara ska ligga lite med".
men hon har börjat bli sådär tjejig och fnittrig. nu tänker ni "Fannie? neeej, aldrig hon. hon tycker bara att killar är äckliga" men tro de eller ej, hon är hos en såndär "äcklig" kille just nu.


hitta en fin man som ser lite farlig ut till mig nu.
fin som Huge grant, men enormt snygg och ser farlig ut som Brad pitt.
Mums!
Btw borde norgefolket ta och komma hem. nu börjar de bli alldeles för seriöst.
jag saknar er som fan. helt sjukt

omys

När man ligger i sängen och supermyser tl Aristocats får man ett sms från förra vinters värsta fiende. Längdskidspåret på nydala: "Nydala konstspår 5,0km Info: Berknar ha klart 2*900m torsdag 20/11 på kvällen. Se vår webbkamera"
Genast påminner sig plågsamma minnen om mitt föredetta liv på nydala, hur stoppar jag denna hemska sms prenininaton? HUR? vill inte bli påmind, vill glömma den traumatiska längdskidsperioden. Men varför inte kika in på deras webbkamera bara för fina minnens skull? http://nydalakameran.net.umea.se/view/index.shtml
Men vi firar iaf snön med en posé bild från mitt superduperfavvovinterland fär jg föröverigt har på mig min längdskidsjacka, åh, mysminnen bara haglar in i pannloben!
Gliiiid

Charmules

Alltså, Herkules genommusigt överallt, jagmenar alla filmer som innehåller citat som t.ex.
"Döpte de dig efter dina svällande muskler" och Du vet män, de tror att nej betyder jag och stick iväg betyder ja jag är din " måste vara underbart, alltså superpojken, mums. Filmmusik mums, disney mums.
och skrik och panik inte allt för olikt mig och emmelie?


Myspåstan

Igår var det en mysig dag på stan, började med stygnborttagning och följdes av matlagning och bullbak!
Gliiiid

Sktechis

Han har haft sex med snyggrandom snowbordpåkare.
Jag älskar kerstin, kerstin älskar mig. Jag älskar alkohol, jag älskar att ligga. Jag älskar exorsistemmelie!
Glid

Fem värsta

Fem dåliga saker med mens

1. Man blir gasig och prutar hela tiden (spec när man tränar)
2. Man är konstant kåt men kan inte driket göra nått åt det Man måste köpa superdyra tamponger
3. Man måste köpa superdyra tamponger
4. Man blir uppsvälld som en ballong och känner sig äcklig
5. Man har en överdriven abstinens till allt som finns i kyl/frys/affären

Men annars är det BÄSTA tiden  månaden?


Straff

Någon tog bort bilden på den kyssande Emmelie, mitt livs masterpice. Som straff byter jag lösenord, mohahahahah!
GLIIIIIIIIIIIIIIID

Men ja

Okey. nu var det en dag och 12 timmar sedan någon av oss tre ljushuven skrev här sist. Vilket är förlång tid enligt anonym klagoäckel :) drog just över alla mobilbilder till datorn så jag firar uppdateringen med att helt fantasilöst slänge upp lite sånna. Jag har faktiskt ett liv, jag ser australias next top model så fort jag får chansen vilket gör att resten av mina dödatid hobbies blir lidande.yes jag har tråkigt. yes jag vill till aus nuuuu!
Hahaha jag kollade just igenom bilerna från när vi handlade på maxi och i samma stund som jag såg min lillebror kom jag på vart grukan jag letade idag hade hamnat. grukan blev ju en pipa. Fuck I love life!
Åhe
just jag, Axel och Emmelies kyss, årets kyss.
GlidInflyttningsfest

Jobb fram till kl 9, bussen in och framme på festen typ kvart över 10. Till en början såg det inte så lovande ut med en kanonpackad vän som egentligen skulle ha skött sig och med en massa kufar som jag aldrig tidigare sett. Men det tog sig och blev riktigt kul :) Fannie var i sin egen lilla värld, vilket man nog kan säga att Emmelie alias Robot 1 var. Kvällen avslutades med en övertaggad kille som inte ville låta en sova, som tur var drog han efter ett tag så det blev i alla fall 4 timmars sömn. Annars hade morgondagen inte gått...

Inflyttningsfest

Ganska lyckad tror jag. jag hade suoerduper var jättefint att träffa Dennis, och folk och min tonårsförälskelse alltså min "hemliga" tonårsförsäskelse.
men igår var jag mest kär i livet, uppe bland molen fucking flying. underbart härligt luftig. dock är det otrolgit få karlar bland de molnen så det blev en totalt ligglöskväll. Jag som verkligen behöver ha riktigt fucking mindeblowing sex men ni vet så man knappt kan andas efter. men får hoppas på nästa helg, eller bara en karl som i princip ligger på en så man får känna en annans människas tyngd, typ.
Tror att svante kanske har några bilder, hoppas på det iaf. Vill se hur alla såg ut.
Men jag hade det fint tack vare min fina vän bore.. han är fin!

Gliiid, flyt fucking sväva!


Föralldel

Föralldel, det är mitt kollektiv det. fy vad mysigt, och stökigt och äckligt och vidrigt och ursligt. Faan vad less jag är på allt, finns iget utrymme nånstans, finns inga skruvar till sängen så rummet är ett koas, en fet äcklig dator står mitt vid dörren och feta äckliga sopsäckar med ännu vidirgare kläder som sparas baraföratt, dessutom kartonger och äckel. Hela lägenheten ser ut som skit, och Daniel är dryg och emmelie är skadad och blä. Seriös faan vad jag längtar till aus. sinnessjukt. Fuck har faktiskt fått stänga in mig i en typ garderob bara för att få grina lite (vilket jag gör under normala omständigheter minst en gång i veckan) för att jag är en grinolle bigtime.
Behöver omväxling bigtime, kan det där fucking norgefolket komma hem till ursmeå
Fuckingless helt orkeslös vill typ dö eller komma upp bland molnen, mmm molnen nice.
Glid
lite bilder från hejdå norgenight.


jaa, jag är dum i huvet

Men jag har iaf fått vad jag förtjänar.
ni som inte vet, så kan jag berätta. så jag slipper säga det 11000 ggr.

hjänskakning
brutit handleden
slagit bort en bit av framtanden
skrapsår i hela ansiktet

och knäet är det ngt fel på, dom kunde inte undersöka de igår, pga att de var så svullet.
så jag ska tillbaka på måndag. har fått världens klumpigaste störtsa "skena" eller vad det heter. den går från nästan längst upp på låret, till nästan längst ner på smalbenet.. yey. dom funderade på om det var ngt ledband/korsband som gått av eller miniskeln som krossats. men de får jag veta på måndag.

nu vet ni iaf att jag fått de jag förtjänar och att hoppet är långt borta.

vi ses om nått ¨år eller så


Dumihuvet

Alltså, den närmsta månaden kommer emmelie klaga över sitt tillstånd och söka sympati och kärlek vart hon än går. Även ifall det är svårt att inte tycka synd om ett fyllo som hoppar ner på spåret och slår sig så va starka tänk på dronterna i ice age och hör rösten innombords som säger  "skyll dig själv, skyll dig själv".  Om hon en ändå gång säger, jag har ont i knäet, handen, huvet ansiktet eller on gipset kliar ska jag varje gång stämma upp i ett hånskratt och säga "skyll dig själv, skyll dig själv"
Glidless

akuten igen då. yes, jag bara älskar de här. älskar mitt liv och min hjärna så otroligt mkt!  näe

nu ska jag  vänta på min mor. och sen förmodligen dö eller ngt.

kuk

jag som hade t'änkt skriva ett bra inlägg. om hur kul vi haft. tills inatt...
torsdags träffade vi några engelsmän, dom var trevliga och det är hett när dom kommer från manchester(hur det nu stavas)
fredag for vi på stureplan. aldrig mer stureplan!  fyfan, alla jävla brats som tycker att dom är så otroligt snygga, och bara skyltar med sina pengar.

vad som hände igår tänker jag inte gå in så mkt på. men förlåt. jag är dum i huvet.skjut mig snälla..
helgen började så himla bra.DÖÖ

Fucking lesskåtjävel

Så less, så kåt, så sugen på att ligga, så otroligt inställde på att ligga igår men nej. nej nej nej. fuckingäckel fylleemmelie vandrar rakt ner från  perongen till spåret. vem gör det? VEM? kan nån förklara hur det funkar, vart människans hjärna?
Var dock sjukt trevligt folk på st.äckel sjukhuset så det var ju roligt iaf! Meeen, jag skulle ligga med min engelsman vilket för överigt är the hot thing idag.. fick lov att se på Notthing hill bara för att ögonmastrubera til Hugh Grant.
Men jag får väll dra till london nån gång om jag ska föga engelsmän. Vilket tro mig, är inget jag bävar för direkt. Engelska är hett, Hugh grant är het, folk som sjunger i band är heta. och en kombination av detta är superduoer hett. speciellt om det är fett fulsnygga men mest fula. yeah gud sug av mig!
Glid
(
btw, sa jag att jag var sexuellt frusterad och just ja, igår när jag satt på sjukhuset kom jag på exakt avad jag skulle tatuera men jag har glömt det. det var typ det perfekta, undra vad det var)
 

RSS 2.0