Peace and love

Den i särklass roligaste festivalen jag någonsin deltagit i! Galet fint på alla sätt trots en tidig torsdagkväll. Haha alla som ville fick ligga, typ, vissa somnade andra gav sina vänner överaskning men en röv kanske?
Hives var en religös upplevelse, kent var en timme för kort. MINST, nationalteatern var som vanligt helt underbara och sex pistols, ja de var intressant :P

Dock kommer min lever att hata mig för ett bra tag framöver, massor med öl. Öl är mat. Och jag har lärt mig gilla poliser, spec om dom tar tid då man springer runt. Men trots allt roligt supaligga grejor så måste jag säga  I Can't Get No Satisfaction  och jag är en man av principer.


Glid i frid och zoo, zoo vi ska gå på zoo på zoo kan man göra vad man vill och lite till.


Hemtjänsten

Så var helgen över och i stället för att fara på peace and love har jag tjaa, helt enkelt torkat bajs. Helt underbar arbetshelg med flera magsjuka vårdtagare som larmat stup i kvarten. Typ första gången de hänt under tiden jag jobbat men nån gång måste ju bli den första och varför då inte klämma in det en helg då jag vet att jag hade kunnat stå och skrika till mando diao? Näe hemtjänsten in my heart alltså :D
(Ska tillägga att jag faktiskt trivs riktigt bra med mitt jobb, egentligen)

Så galet!

Alltså, jag vet inte ens vad jag ska säga om helgen.
Bara helt underbart kul! kommer nog skriva mer sen och berätta alla små snuskiga detaljer.
Nu måstge jag definitivt ta en dusch, och sen SOVA!
är så sjukt trött och smutsig. men de vare värt!
Jag kan rekomendera att fara på peace and love. hade gärnat vela stanna och festa en vecka till, men det är ändå skönt att komma ifrån alla ajamajor och doften som är på campingen, en blandning av öl, piss, bajs, sprit, rök osvosv. ni kan ju tänka er själva!
Och the hives var så sjukt underbara att se, det var svettigt och galet, vi stod näst längst fram. så himla himla underbart!
Men sjukt kul har vi haft!
sova nu,


Peace and Love !

SNAAAART!

Så sjukt taggat! sitter dock just nu med hårfärg i håret (igen), mitt hår kommer hata mig. men nu blir det typ grått/vitt, hoppas jag på iaf. får väl se hur det bliiir!
snart bär det av, YEEEEEY!
men, nu måst ejag skölja ur färgen, så hade så bra!
speciellt ni som känner er träffade, jag ska ringa när jag är där och har så sjukt jäkla roligt!

Hejdå
PUSSELIPUSS

Kent, snart.. PEACE AND LOVE

Snart ska vi iväg, till peace and love. Jag är hetl totalt övertaggad, har varit depp hela långa dagen då vi flyttstädat (helt värdelöst alla dagar lätt) och nu sitter jag och drar över massvis av musik hfantstikst otroligt underbart! Jag och kent ska verkligen verkligen verkligen bounda tsm och leva lyckliga i alla våra dagar. Min dator som varit på villovägar har ju återvänt till mig och därmed även all musik som jag saknatsönder en hel vecka, känner hur jag blir helt var inombords då jag får höra den igen får tårar i ögnonen och en puls i 520 och en elektrisitet i kroppen som närmast kan jämföras med orgasm! Hejja musik, hejja kent, dlk, sex pistols, hives och all annan kals som ska dit! woooouppidou, laalal graaamjjida! Jag är taggad, mest glad, helt otroligt mest glad!

Glid i Frid (so long suckers, vi syns i borlänge)

PEACE!

Bio och flyttstäd

Sex and the city filmen igår då, relativt bra. Men måste säga att den var lite halvseg där i mitten och fick inte de där kanoinslutet som jag hade väntat mig. Hur som helst fanns det vissa ljusglimtar som gjorde att den blev helt klart sevärd. Filmen var däremot lite längre än vad ajg hade väntat mig så när jag väl tog mig hem till mitt kära ex sov han nästan, men blev bjuden på mackor i alla fall så de var nice =)
Dagen har vart halvdryg, flyttstädning från kl9 till typ halv 2 men de känns förbaskat bra att få de överstökat i alla fall, nu är det bara bredvik som gäller, ganska trist men ändå skönt.
Sen taggar jag att vara innomhus och tjäna pengar medan Fannie och Emmelie ligger ute i tält på nån lerig åker med alla kläder genomblöta av regn. Mohohahah!! (Jag är inte alls avundsjuk)


Flytta och öl hela helgen

jag sitter hos alex just nu, enda stället med it.
hon har färgat mitt hår och vi har gjort ansiktsmask. myys! hon försöker göda upp mig också, tror hon att man vill bli tjock som en apa , haha. men mat är ju gott så!
jag och min kära "pojkvän" daniel var till huset idag. allt är klappat och klart!
flyttar in nästa tisdag! yey! :)
har flyttat och städat igår och idag, jobbat hela dagarna också. kan lova att jag är nådigt sliten!
imorn bär de av till peace and love! så sjukt kul det kommer bli! öl hela dagarna lång, och nätterna förstås.
kommer nog bli en resa för livet!

Såå, so long sukkers som inte följer med!
ni kommer missa ngt kan jag lova!
som fannie sa på studenten " HA HA" synd för er!

och ja, sockerpullan kommer få ligga! jag vet att du vill.
(vilket PANGbruden inte fick ;) ) " HA HA"
PUSS !

Att hata handikappade

Okey, jag hatar inte handikappade, det är ju inte deras fel. Men alltså handikappparkering vad är grejen med det?
Jag tror verkligen inte att procenten handikappade MED körkort är proportionellt med hur många förstklassiga parkeringsrutor de får. Alltså om man tänker efter när ALLA rutor för oss "normala" är upptagna så finns det alltid minst två stycken lediga för folk i rullstol! Det är faktist orättvist, på riktigt. Och när det gäller alla andra saker också så måste det alltid finnas över saker till dem när det är slut för "oss". Visst jag skulle inte vilja vara helt handikappad (dock är jag 3% invalid HA) men om jag var det skulle jag inte hettsa sönder för att dra förtur av det (okey jag stenljuger men jag låssas).
Jag var påväg till banken idag, samtidigt som jag flyttade möbler och var kalassvettig, jättestressad och vid min psykiska bristningsgräns!


Btw, jag lämnade mobilen OCH mina nycklar (lägenhet och jobbnycklar) på bilen, och sen körde jag fem mil, nån som hittat?

Glid i frid..

Men hoppeeet..

Godmorgon världen, jag är trött.. DÖDSTRÖTT! Efter en natt tillbringande förtrollas av 1990tals  serien "my so.called life" är jag helt fantastikst trött alltså helt otroligt fantastikst! Som tur är, är serien mitt nya liv och borde ses av allt och alla.
Iallafall, idag ska jag flytta alla saker bort från min älskade lägenhet på ålidhem, hem till mitt gamla flickrum i nordmaling , kommer vara  äckligt jobbigt måste köra från umeå till nordmaling med varje lass och för er som inte vet så är det 5fucking mil, dryyyyygt! Men jag hoppas jag ska klara mig med  två lass. Min lillebro och hans vän ska hjälpa mig, fucking billiga människor som gör allt för en pizza, men vem klagar? Inte Fannie iaf hon är gald som en fiskmås, även ifall hennes hjärna just nu är på energisparar läge, hur snabbt får man förresten köra med släp? Någon som vet, någon?

Over and out, Glid i Frid

Du måste försökt planera ditt liv Fannie..

Jag hade tänkt att skriva om tusen andra saker, typ att jag hatar mig själv för att älska James Blunt (hunkhunkhunk) eller att jag hatar att det ska regna eftersom jag ska flytta alla möbler imorron från lägenheten till morochfar. Eller så hade jag tänkt lälägga upp bilder på hur otroligt tomt det ser ut nu på ålidhem eller hur gammal våran skrutt hund har blivit och hur extremt konstigt det känns. Men då, plötsligt som en skänk från åvan kastades alla mina tankar bort av min mor, som har under mig "vart ska jag bo nu" period varit den mest missnöjda och energikrävande personen jag någonsin mött (dock är jag 19så det kommer säkert fler)

Jag for till nordmaling (fråga mig inte varför) och tog med mig tvätt eftersom jag hinner inte tvätta innan vi flyttar..

Mamma:   
 -     Är det din maskin som går?

Jag:    
    Japp, och när jag är klar med den ska jag in med en till, och sen en till och kanske en till.

-     Jasså? Fannie varför passade du inte på att tvätta på ålidhem där strömmen är gratis och ni har ett stort tvättrum

    Det fanns inga lediga tider och jag såg inte alla tvätt fören jag började städa (egentlig orsak, det är fett drygt att få tvätten till tvättstugan och alla tider är sämst och man hinner typ 1/4 av sin tvätt som man sen måste hänga upp i köket)

-     Fannie, jag tror inte det stämmer

    Jag kan ta med mig min tvätt till stan och låta den vara i bilen tills på tisdag då vi flyttar igen?

-     Vill du det? Det jag säger är bara att du måste planera ditt liv, det verkar aldrig som om du gör det och du måste börja.

    Jag planerar mitt liv.

 (TYSTNAD LÅNG STUND)

-   
Vad bra om du gör det, men du verkar iallafall inte så. Du måste försöka planera ditt liv fannie.



Okey det kanske inte låter så hemskt. det det är inte första piken att jag är totalt misslyckad. Okey jag har inte två ungar, och jag är ute och festar mycker och är ung och umgås med olika herrsällskap, men bara för det behöver det inte betyda att hon var bättre i min ålder. Nej jag har inte två ungar och jag kommer inte ploppa ut två TILL (hade räckt med en till) de kommande två åren.

"Ja, men iallafall vill ju hon vara  med någon, inte så du som inte ens försöker hitta någon kille, du kommer aldrig att hitta någon Fannie" - kära rara mor (när jag berättade om en kompis som tog dåliga killar ist för att vara singel)

Eh, fuck äckel regn hora, glid i fird ett bajs! EN SNOPP!
  


Lite annan version av midsommar

Midsommar började kanonbra med en jättegod 3 rätters middag, trevligt folk och härlig stämning :) Vid 1 nånting blev det att bege sig vidare till Bore som också var rätt kul. Sjunga nationalteatern, snacka filosofi (som man egentligen inte hade koll på) och bli petad i ögonen av nån random :/
Dagen efter insåg jag att jag egentligen var ganska så nykter ifall man jämför med resten, kanske speciellt Emmelie som råkade avslöja på ett kanske alltför uppenbart sätt att hon var lite halvsugen på de där med att kamma. ;)
Hur som helt riktigt nice att träffa några klasskompisar igen för sak samma om vi gått ut skolan SP3B kommer alltid att vara min klass, sådeså ;D

(Efter Bore gick jag faktistk och lade mig i min egen säng alldeles ensam, så ta det som fannie skrev med en nypa salt) ;)

Sisådär två dagar efter

Alltså, det finns verkligen inget bättra än att kolla igenom festbilder, midsommar i fredags galet roligt var totalt 110%utaggad till mina små korta tänder men ändå lyckades det bli värsta pangkvällen! Otroligt kort sammanfattning: Middag ålidhem (de e stiiiiil de) bilfärd bore, öl bore, film bore cykling ålidhem. iaf för min del, resten av mina patrask till vänner lämnade bore för erboda där sofia nästa fick ligga, bara nästan kille var visst inte allt för komptent, någon hade helt glömt gps:n hemma! Men dom skulle typ hokka idag så good luck babygirl ;)
Vi sov hela dagen igår, det var dumt, det var lördag och vi låg totalt genomavdankade i soffan, jag påminnde emmelie 10 över 11 att det egentligen var en fest som vi var bjudna till och skulle gå på, men då var det för sent (mohahaha)
Blabla, nu har jag ifa kollat bilderna, de var fina och fulla skulle sett dom tidigare om inte min dator blev stulen förra lördan, dock har jag hört att det håller på att vandra tillbaka till mig, hoppas inget bajsäkcel har typ tagit bort alla skit som var på den, då ska jag seriöst kissa på den, vem det nu var.

Balbal: Här är midsommar bilder, njuuuuuut och för er som fick ligga i fredags (vilket inte jag fick, men inte var så sugen på heller) GRATTIS!

Ååå supa, höre jag ett ligga?

Kransbindning..


LIGGA (lätt nya cheeeeese)




Aldrig sliten på fest? Fest är fint, fest är kalasfint!


Det var alltså midsommar, simma lungt, glid i frid (Edholm fick också ligga)




Midsommardagen

vilken kväll! jag säger då det!
Jag är typ full fortf. yeee
nu ska jag få mat! sen måste jag göra de man alltid gör dagen efter, jag tror sofia fattar vad jag menar iaf! haha
min röst är helt borta typ. kul! måste spara på den till peace and love nästa helg.
cykelkorgen igår var typ de roligaste!
nämen, styra upp livet kanske!
har inget internet hemma, så jag blir lite fråvarande.
roligaste var nog de jag fick veta om dig också, haha! Nu vet jag !

hoppet!

Midsommarafton -08

Ida- Emmelie är full som en sillburk, men vad gör väl det när humöret är på topp? jag menar...

Emmelie- jag är hungig hela tiden. kan jag sluta äta?
kvällen var bra! men bara sofia som fick,,,,,,...............LIGGAAAAAAAAAAAAAAA,.
oj, jag menade, ehm, horde jqg ligga?
xoxo,
i veckan har de varit bra , jag grillade med min klass, och jag har äjndå saknat dom. iadf några ;P
sen träffade jag tobias, och han är "rolig" i love him. nu lagar ida kvällsmat åt mig , hoppas jag. för jag är hungrig som en griiiiiiiiiis. jagf måste slutaa äta!
jag vill, "alödjiadhifg" you know, imorn får ni veta vad jag menar.
sen fick jag höra massa skvaller om en viss,,ni vet ikväkll, jag berättar imorn, det var typ de mest uderbara på kvällen. KRISTEN!!!!!!!!!!!!!!
HAHAHahahha.
men, nu ska vi äta och sova, typ.
snart flyttR vi in i huset också.
puss och kram!
ida hälsaarrr!
/ Hoppet och livet!

Att sola ålidhem

Hade verkligen tänkt sola idag, fick dock lov att lasta sand (jag borde sluta hälsa på mina föräldrar). Så om nästa gång någon klär av mig märker av några vidirga bikinilinjer, inte mitt fel! Verkligen inte mitt fel äckelpäckel..
Igår solade jag, det var fint jag solade och sov på samma gång, myyys vaknade av en otäck upplevelse en höggravid tant i 27års åldern som sittrar på mig och försökt prata lugnt allt vad hon kan.

(Tanten) - Ursäkta, URSÄKTA:

(sovande Fannie) äööhe, va?

- Om du ska solva magen får du faktiskt ta på dig en BIKINI

ööähåe, vaa?

- Jag har två små barn och två tonåringar och jag har verkligen försökt hålla dom från herrtidngingar men, MEN det HÄR det kan jag ju faktistk inte kontrollera, eller hur? Så kan du ta på dig en BIKINI????

öäöheå, visst, oket

(lägger ärmen från tunikan över brösten och somnar om vaknar helt stekt)
Så undvik solning på matematikgränd om ni inte vill bli attakerade av ilskna mödrar!


En lite ostekig solautanbikinibild från förra sommarn



Glid i Frid....

Två saker

1. Jag har blivit helt allergisk mot min mamma. Vi har alltid varit polare men när jag kom och hälsade på idag och hon kom hem fick jag utslag och blev på dåligt humör (detta är nu typ 4gången i rad)

2. Jag, Emmelie, Sofia och Ida har värdens bästa kväll på droskan i fredags (okey typ ett år sedan) men, vi har aldrig haft det förut och jag har inte hittat någon usb till kameran fören nu så: Here we goooo

Till att börja: Förfestposering alá Emmelie Renlund. Sedan Sofia + Partytroll och Emmelie och partytroll?

Emmelie posar sönder! Sofia kammarn! Mums för män, eller?


Sist men inte minst: fylleposerande Fannie och Ida (galet snygga människor yääähes?)



Galet kul, galet kul efterfest, eller galet sketch!

Glid i frid..

Grillgrejstävlingmums

"Sommaren är här och det innebär en massa grillningar av god mat. Vad passar då inte bättre än en tävling, där du kan vinna en massa goda grillkryddor?! Jag är med och tävlar om det stora grillpaketet hos Junitjej. Vinsten sponsras av Aromia. Var med och tävla du också!"

Alltså, värdlen, hoppet!

Kom just hem, har varit på Olle och sett fotbollen ,hyffsat helt värdelöst men men, jag kan inte säga att fotboll är en ggrej jag bryr mig om, hur mkt jag än försöker, fuck så är det sorry världen!
Så det jag egentligen är otroligt upprörd över är mina vänner (och resten av dagcenter på olles) såginsattser under nationalsången, inte nog med att inte så mkt som en ton var ens i närheten av något godkänd men till min förskräckelse kan vuxna människor inte ens texten på nationalsågen!

Trots tonsprickarskillsen är det mysigt att stå och sjunga till alla runt omkring mig birster ut i "jag vet att du är och förblir vad du var"
Ursäkta, stoppa och spola tillbaka, hörde jag förblir, FÖRBLIR?  snällarara gulliga säg det aldrig igen, jag måste agera ordbmärkare, kalla mig hitler men den rätta texten är  "och du blir vad du var"

Har alla förstått Förblir   --> du blir

Tack, det var allt!


Over and out, Glid i frid!

Hoppet!

Men god jul, gott nytt år och trevlig påsk! Helvetet vad jag är trött, 20 över 5, gick och la mig kvart i 2. Ända jobbiga med att spendera natten i drömmarnas stad nordmaling. Ska in till den stora staden och jobba, typ tre fucking timmar, hoppet! Men vad gör man inte för pengar (borde seriöst byta bana och prustutiera mig) menmen, hade en galet weird dröm.
Jag drömde att Emmelie träffade blondinbella i sthlm och kändiskåt som hon är (hon sprang efter idol gänget när vi var i globen för att snacka med dom) men iallfall så emmelie gick nu fram till blondbella och blev typ polare, det var en syn för ögat, i drömmen vred jag mig av skratt så att jag svimmade, sen vaknade jag!


Jag bara älskar att vakna leende!



(Kändiskåta emmelie)

Måste kila iväg till bussen, busen, susen gusen rusen!

Glid i frid!

film i nordmaling

Nu har vi nyss sett chicago, bra film.
det känns som när vi var små, eller små, när vi gick högstadiet. vara hos fannie och mysa.
jag kan dock inte hålla med om att nordmaling är ett underbart ställe. de enda bra med nordmaling är fannies hus.
ska upp och ta en buss kl 6 imorn, hoppet!
fannie har smittat mig, så jag har blivit jätte sjuk. det är inte hoppet.
men man ska inte klaga, för det blir absolut inge bättre av det, sa en viss människa till mig.
midsommar i helgen, känns väldigt opeppande när man är sjuk.
hoppas man känner sig som fannie på den här bilden efter midsommar.

Hon brukar vara söt på morgonen

yeye, nu laga fannie middag till sin sent arbetande far och jag ska försöka sova nu snart.
hejdå livet!

Nordmaling

Idag är vi tillbaka på den plats där allting startade, Nordmaling! Denna underbara plats där vi växt upp tillsammans, här är gräset alltid grönt och kanylerna rena och hb klar som den renaste fjällbäck..
Fannie har jobbat idag, svettigt och äckligt med pizza, det är verkligen inte trevligt.
Emmelie har rånat sin mamma på kläder, det är verkligen mycket trevligare
Sandra har köpt godis, det är är kalastrevligt, dock har någon ond människa rånat nästan allt godis vilket är allt annat än trevligt!

Måste bara säga att nordmaling är fint, jag vet att ni vet och ni vet att jag vet att ni vet. Mohoho!

Glid i Frid (peace jamjam)

Grrooow!





RSS 2.0